MGID ads

Jawatan Kosong Kerani di Gamuda Land Berhad / 28 December 2018


Permohonan Jawatan Kosong Kerani di Gamuda Land Berhad ok? Iklan permohonan kekosongan ini adalah terbuka sehingga 28 December 2018 (tertakluk kepada tarikh tutup setiap jawatan) kepada mereka yang berminat untuk menjadi pekerja di Gamuda Land Berhad.

Pengambilan jawatan kosong ini telah dibuka kepada seluruh warganegara Malaysia yang berminat dengan jawatan kosong ini. Sila pastikan anda baca syarat yang dikehendaki dengan teliti sebelum apply jawatan kosong ini.

Maklumat Jawatan

Lokasi : Seluruh Negara
Sektor : Swasta
Tarikh Tutup : 28 December 2018
Status Pelantikan : Tetap


Untuk Memohon, Rujuk Pautan Permohonan di Bawah :Borang Permohonan :

>> Klik Sini << Halaman Permohonan

Langkah Permohonan


  • 1. Kepada calon yang berminat, anda hendaklah menghantar maklumat permohonan secara terperinci merangkumi resume rasmi anda disertakan pengalaman bekerja yang lepas sekiranya diminta.
  • 2. Syarat-syarat bagi permohonan jawatan kosong ini hendaklah dirujuk di laman web rasmi portal MPOB (halaman penuh pengiklanan jawatan).
  • 3. Anda dikehendaki memilih jawatan serta lokasi yang bersesuaian dengan kelulusan anda pada senarai kekosongan jawatan.
  • 4. Anda juga hendaklah menghantar resume yang lengkap pada alamat "Klik Sini" diatas.
=============
Syarikat ini ditubuhkan pada 6 Oktober 1976 dan telah disenaraikan di papan utama Bursa Malaysia pada 10 Ogos 1992. Projek-projek utama bawah syarikat ini adalah pembinaan transit aliran sederhana (MRT), jalanraya, landasan lapangan terbang, landasan kereta api, terowong, logi rawatan air dan empangan, menyediakan penyerahan infrastruktur dan pembangunan pembandaran baru.
=============

Post a Comment

0 Comments