MGID ads

Jawatan Kosong Terkini di Negeri Sabah ~ Jawatan Kerani di Pelbagai Syarikat Dibuka

Jawatan Kosong Terkini di Negeri Sabah ~ Jawatan Kerani di Pelbagai Syarikat Dibuka ~ Pelbagai Kekosongan Dibuka (tertakluk kepada terma dan syarat setiap jawatan). Kepada rakyat Malaysia yang berminat untuk memohon tawaran yang ditawarkan, sila baca baca dan fahami dengan teliti kehendak bakal majikan sebelum memohon.

Pengambilan calon dibuka kepada seluruh warganegara Malaysia yang berminat dengan jawatan kosong yang disenaraikan pada rajah diatas. Sila pastikan anda baca syarat yang dikehendaki dengan teliti sebelum memohon jawatan tersebut.Maklumat Iklan Kerjaya :
 • Jawatan :
1. KERANI SERVIS (KOTA KINABALU)
GAJI : RM1,800 - RM2,500

2. KERANI KEWANGAN (SANDAKAN)

GAJI : *Melebihi jangkaan gaji

3. KERANI TAPAK BINAAN (KOTA KINABALU - IRAMANIS)

GAJI : RM2,500 - RM5,000

 • Majikan : Pelbagai
 • Lokasi : Kota Kinabalu, Sandakan
 • Jadual Gaji : RM1,800 - RM2,500
 • Tarikh Tutup Permohonan : 31 Januari 2020
Dapatkan Iklan / Borang Permohonan di Bawah :1. Kepada calon yang berminat, calon hendaklah menghantar maklumat permohonan secara lengkap merangkumi resume rasmi anda disertakan pengalaman bekerja yang lepas (jika perlu).
2. Syarat dan terma bagi permohonan ini perlu dirujuk di laman web pengambilan jawatan jobstreet (halaman penuh pengiklanan jawatan).
3. Calon juga hendaklah menghantar resume yang lengkap pada link d bawah.

Sila Lihat Pautan : KLIK SINI

Keperluan & Kelayakan Memohon :

Sekiranya calon merupakan individu yang berkelayakan dengan kelulusan Ijazah, Diploma, Sijil Persekolahan (PMR, SPM, STPM, “A” Level, Pra-Universiti) atau Kelayakan Professional yang diiktiraf oleh Kementerian Pendidikan Malaysia, anda adalah di pelawa bagi mengisi kekosongan jawatan di atas. (Sila rujuk iklan dan syarat kelayakan di bawah terlebih dahulu)

Selain itu calon memiliki kelebihan sekiranya mempunyai ciri-ciri berikut :
 1. Kemas
 2. Berpengetahuan am
 3. Mempunyai ciri kepimpinan dan lain-lain (rujuk kelayakan permohonan pada iklan)
Kelebihan :
 1. Gaji dengan pelbagai imbuhan menarik
 2. Cuti Tahunan
 3. Cuti Sakit dan lain-lain (rujuk iklan permohonan kerja kosong di bawah)
Bagaimana Memohon :

Permohonan kerja kosong terbaru di atas boleh dilakukan secara atas talian. Sila ikuti arahan seperti di bawah.

Klik pada pautan “Apply Sini” di atas dan rujuk pada maklumat permohonan, syarat dan tarikh tutup permohonan jawatan tersebut.

Bagi permohonan kali pertama, pemohon perlulah mendaftar terlebih dahulu sebelum melakukan pengisian maklumat yang diperlukan oleh sistem.

Pemohon disarankan bagi mengemaskini maklumat-maklumat terkini yang diperlukan di dalam sistem ini. Calon yang disenaraikan pendek akan dipanggil temuduga.

Post a Comment

0 Comments