MGID ads

Jawatan Kosong Penolong Eksekutif Keselamatan Gred E07/E08 di Sabah Electricity Sdn Bhd
Jawatan Kosong Penolong Eksekutif Keselamatan Gred E07/E08 di Sabah Electricity Sdn Bhd (tertakluk kepada tarikh tutup setiap jawatan) kepada mereka yang berminat untuk menjawat Jawatan Kosong di SESB.

Pengambilan jawatan kosong ini telah dibuka kepada seluruh warganegara Malaysia yang berminat dengan jawatan kosong ini. Sila pastikan anda baca syarat yang dikehendaki dengan teliti sebelum apply jawatan kosong ini.

Maklumat Jawatan :
 • Jawatan :
 1. Penolong Eksekutif Keselamatan Gred E07/E08
 • Kelayakan Minima : SPM / Diploma
 • Tarikh Tutup           : 1 Mac 2019
 • Status Pelantikan  : Tetap
Untuk Memohon, Rujuk Pautan Permohonan di Bawah :

Sila lihat pautan :
Langkah Permohonan :
 • 1. Kepada calon yang berminat, anda hendaklah menghantar maklumat permohonan secara terperinci merangkumi resume rasmi anda disertakan pengalaman bekerja yang lepas sekiranya diminta.
 • 2. Syarat-syarat bagi permohonan jawatan kosong ini hendaklah dirujuk di laman web erecruit.sesb.com.my/ (halaman penuh pengiklanan jawatan).
 • 3. Anda dikehendaki memilih jawatan serta lokasi yang bersesuaian dengan kelulusan anda pada senarai kekosongan jawatan.
 • 4. Anda juga hendaklah menghantar resume yang lengkap pada alamat "Klik Sini" di atas.
Keperluan & Kelayakan Memohon :Sekiranya anda merupakan calon yang berkelayakan dengan kelulusan Ijazah, Diploma, Sijil Persekolahan (PMR, SPM, STPM, “A” Level, Pra-Universiti) atau Kelayakan Professional yang diiktiraf adalah di pelawa bagi mengisi kekosongan jawatan di atas. (Sila rujuk iklan dan syarat kelayakan di bawah terlebih dahulu)

Selain itu calon memiliki kelebihan sekiranya mempunyai ciri-ciri berikut :
 • Kemas
 • Berpengetahuan am
 • Mempunyai ciri kepimpinan dan lain-lain (rujuk kelayakan permohonan di bawah)
Kelebihan :
 • Gaji dengan pelbagai imbuhan menarik
 • Cuti Tahunan
 • Cuti Sakit dan lain-lain (rujuk iklan permohonan kerja kosong di bawah)
Bagaimana Memohon :

Permohonan kerja kosong terbaru di atas boleh dilakukan secara atas talian. Sila ikuti arahan seperti di bawah.

Klik pada pautan “Apply Sini” di atas dan rujuk pada maklumat permohonan, syarat dan tarikh tutup permohonan jawatan tersebut.

Bagi permohonan kali pertama, pemohon perlulah mendaftar terlebih dahulu sebelum melakukan pengisian maklumat yang diperlukan oleh sistem.

Pemohon disarankan bagi mengemaskini maklumat-maklumat terkini yang diperlukan di dalam sistem ini. Calon yang disenaraikan pendek akan dipanggil temuduga.

Post a Comment

8 Comments

 1. Saya ingin mencari kerja drive atau lorry drive

  ReplyDelete
 2. saya nak kerja berkenaan elektrik sebab saya ade sijil skm elektrik lvl 3

  ReplyDelete
 3. Saya ingin mencari kerja drive atau lorry drive

  ReplyDelete
 4. Saya ingin mencari kerja driver

  ReplyDelete
 5. Saya ingin mencari kerja lorry driver 3 tan Ade gdl

  ReplyDelete
 6. Any "detached" modifications like these eventual introduced either when the house is at first constructed, or amid significant remodel. Including solar boards or other daylight gatherers would be alluded to as dynamic solar vitality. Zonnepanelen Kopen? Zonnepanelen-centrale.be

  ReplyDelete
 7. There is also less environmental destruction with the use of a solar panel. This is because there are no cases of mining or extraction of raw materials that eventually lead to destruction of forests and water catchment areas. Zonnepanelen kopen

  ReplyDelete